ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Спортно-техническият директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров - Кривия разкри, че клубът в действителност не е бил наясно къде е бил Неделев вчера. Както е известно, снощи се разигра сага с младата звезда на "канарчетата", който изненадващо не се появи на тренировка на тима. Още снощи БЛИЦ разкри, че той е бил на преговори с австрийския Залцбург. Александров заяви, че за крилото ще има глоба, а тимът вече е сезирал БФС за нерегламентирани преговори от страна на австрийския тим.

"Тодор Неделев тренира вече с нас. Както знаете вече, вчера той е бил в Залцбург, но е заминал без наше знание. Вече сме сезирали БФС за нерегламентирани преговори между нашия играч и австрийския тим. Имаме действително две оферти, които разглеждаме, но последната дума има Неделев... Не можем да го пратим някъде, където той не иска", заяви Александър Александров пред "Пловдив Дерби".

Той допълни, че ще има санкция за Неделев, защото на своя глава е заминал да преговаря със Залцбург.

"Той ще си понесе наказанието, че е отсъствал от тренировка на тима... Нека да спрем вече със спекулациите за него. Ако има нещо конкретно за трансфер, ще бъде обявено и казано. Още миналата седмица казах, че има вероятност да бъде продаден, но до момента няма нищо. За Неделев двете оферти са от Франция и Германия, но той не иска да ги приеме. Нека го оставим вече да се концентрира за предстоящия мач", допълни спортният директор на "Ботев" (Пловдив).