Спортният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров изрази мнение, че "жълто-черните" са били ощетени при гостуването на ЦСКА, завършило 0:0. Кривия е недоволен, че съдията Станислав Тодоров отмени попадението на Абел Анисе в 30-ата минута заради засада.

„Смятам, че нашият отбор стоя по-добре на терена, контролирахме повече топката. Съжалявам, че загубихме две точки. Не смятам, че сме дали инициативата. От това, което видях, ЦСКА днес игра само с дълги топки“, каза Кривия.

„За победата ни попречи отбелязването на гол. Дойдохме обаче на „Армията“ и показахме, че можем да играем футбол. Това е радващото. Това прави Мъри Стоилов, откакто е дошъл като треньор. Смятам, че от началото на сезона съдиите се справят добре. Има голяма промяна. Не знам какво има предвид техния директор (б.р. - Александър Тодоров), но на нас ни отмениха чист гол“, сподели Александров.

„Гледаме да играем добър, правилен футбол. Играем мач за мач и се опитваме да радваме феновете. Апетитът идва с яденето", добави Кривия.

„Ще трябва да намерим новия Тодор Неделев. Живот и здраве, като пуснем базата. Да се надяваме, че ще вадим по-добри футболисти“, каза още шефът в "Ботев".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ