Спортният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров-Кривия коментира предстоящия четвъртфинал-реванш в турнира за Купата на България срещу "Левски". В първия двубой "сините" победиха с 3:1 в София. Както е известно, в последните няколко дни усилено се говори, че Александров и треньорът Станимир Стоилов може да подадат оставки след днешната среща. И двамата обявиха, че ще кажат мнението си след мача с "Левски". По-рано през деня ръководството на "Ботев" вече освободи трима души - президента Юли Попов и членовете на съвета на директорите Марин Бакалов и Емил Тиберов.

"Не мога да коментирам сега, ще разберете моето мнение след мача. Откъде се породи напрежението?! То не е само между него и феновете, има явно и медийно. Не мога да знам защо се появява. Ние работим за благото на "Ботев", за да се развива в правилна посока и съм убеден, че се развива в правилна посока. Загубихме от отбори, които не ни отиваше. Да, в някои мачове не сме играли така, както на феновете им се иска, но някой път играеш добре и губиш, някой път играеш зле, но печелиш. Може би всичко това е породено от факта, че дълги години с Мъри сме играли в "Левски". Но това няма значение, остава назад във времето", заяви Александров пред ТВ7.

"Много добре виждам работата на Мъри и съм казвал на собственика, че ако не си върши работата, аз първи ще му го кажа. В момента виждам работата на Мъри и не мога да кажа нищо лошо. Естествено, че съм зад него, той върши работата си перфектно. Да, може би няма засега големи успехи, но имаме цел, която са ни поставили - участие в Лига Европа. Напрежението е много голямо. Нека този мач да свърши и аз ще си кажа мнението", завърши все още заемащият поста спортен директор в "Ботев"./БЛИЦ