Спортно-техническият директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров-Кривия разкри пред феновете на "канарчетата" скандал в съблекалнята на тима, при който Адам Стаховяк и Веселин Минев са били пред сбиване, пише "Пловдив Дерби". Бившият национал обясни и своята гледна точка за скандала с Бобан Грънчаров и последвалото освобождаване на македонския защитник.

"Първо трябва да знаете, че след мача с Пирин, когато Бобан показа среден пръст на публиката на домакините, БФС го глоби 3000 лева. След като санкцията стана ясна, му заявих, че тази глоба ще си я плати той. Така сме постъпвали и с други футболисти. Галчев сам си е плащал червените картони с Локо (Пд) и Черноморец. Други играчи също са били санкционирани така. Последва мачът с Берое. След срещата, докато Мъри даваше интервюта, аз влязох в съблекалнята и сварих Адам Стаховяк и Веско Минев пред сбиване. Казах им само, че не е мястото да се бият в съблекалнята, а да се сбият вън на терена срещу отборите, с които играем. Това е единственото, което съм казал. В този момент скочи Бобан, без въобще да съм се обръщал към него, и ми заяви, че аз само съм ги глобявал, какъв съм бил аз и защо моите глоби ги плаща клуба. Също така ми каза, че Господ наказва Ботев заради мен. Това е всичко, което се случи в съблекалнята и заради, което Бобан бе отстранен", заяви Александров пред феновете след днешната първа тренировка на тима за 2014 година.

Феновете веднага попитаха Александров защо Бобан не е отнесъл само солена глоба или изпращане юношите заради постъпката си. Александров отговори, че  никой не е по-голям от "Ботев" и не би оставил в клуба човек, който крещи на по-висшестоящ от него.