Халфът на Левски Сашо Александров ще остане на Терена" и след края на кариерата си като футболист. Опитният полузащитник ще окачи бутонките на стената и ще влезе 8 треньорския щаб на тима след края на сезона. Кривия вече е разговарял със собственика на клуба Тодор Батков и директора Георги Иванов. Според източници на “Тема Спорт” именно Гонзо е човекът, който увещава Александров да се захване с треньорската професия. Още повече че на този етап място в стартовия състав за халфа няма поради наличието на далеч по-младите и ефективни Дарко Тасевски и Мариян Огнянов.

Известно е, че към днешна дата Кривия кара треньорски курсове в НСА. До лятото той трябва да се сдобие с необходимата диплома, която да му позволи да седне на треньорската скамейка в качеството на асистент. На занятията компания му прави и друг футболист на Левски Христо Йовов. Последният неведнъж е казвал, че има желание да продължи като треньор на Терена", но на този етап Гонзо не е отправил такова предложение към него.

Любопитното е, че преди повече от година за старши треньор на Левски бе спряган Седрик Бардон. В крайна сметка обаче това не се случи, защото французинът бе освободен от Георги Иванов преди началото на настоящия шампионат. /БЛИЦ