Напусналият Черно море Александър Александров по всяка вероятност ще премине в Левски. За това си намерение той информира в ефира на "Ринг", споделяйки, че задължително ще се завърне на "Герена", ако получи покана.

34-годишният полузащитник си тръгва от "Тича" след скандал, за който БЛИЦ единствен ви съобщи в началото на месеца, когато всички отричаха информацията.

Кривия на този етап не разкри истинските причини за раздялата си с "моряците", но каза, че с течение на времето всичко ще излезе на бял свят.

"Имам си семейни причини. Прибирам се в Пловдив. До Нова година няма да играя, след това ще преценя какво да правя. Сега ще продължа да тренирам, за да не губя форма", каза Алекс, както той обича да го наричат.

"Истината е, че бях контузен. Друго няма да коментирам. Винаги съм бил коректен и честен и тук замълчавам. Има и други причини, но в течение на времето те ще излязат на бял свят", каза Кривия.

"Нямам представа защо играта на Черно море не върви този сезон. Има си ръководство, специалисти, нека те да коментират. Докато бях в игра, всичко беше нормално. Но има и такива моменти във футбола", каза още опитният играч.

"Никакъв шанс няма да ме разубедят да се върна в Черно море. Това никога няма да се случи. Разбрали сме се след Нова година да съм свободен състезател. Задължително се връщам в Левски, ако ме поканят", завърши Кривия. /БЛИЦ