Управленската криза в Дунав няма край. Изпълнителният директор на Дунав Огнян Цветанов вече не работи за клуба, пише в. “Утро”. Според информацията от 10 дни шефът не бил дори в Русе. Така реално “драконите” са на автопилот.

Цветанов бе реалният приносител на акциите след оттеглянето на д-р Симеон Симеонов. Последните изказвания на Цветанов не бяха никак оптимистични, като той бе категоричен, че в клуба няма пари и е абсурд тимът да замине някъде на лагер.

Това се потвърждава и от казаното от старши треньора Людмил Киров, който призна, че не е доволен от подготовката, защото тя протича изцяло в Русе и няма съперници за контроли. Повечето тимове са в Турция, а тези, които са останали в България, отдавна вече са договорили проверките си.

Въпреки неяснотата, Киров продължава да работи по селекцията, като предни дни убеди с тима да подпише нападателя Григор Долапчиев от Витоша (Бистрица). Надеждата на всички е, че в най-скоро време ще има светлина в тунела и ще бъде осигурено по-стабилно финансиране.