Крум Стоянов се раздели официално със Славия и вече е свободен агент. 23-годишното ляво крило от Сливен заедно с още няколко футболисти се оказаха ненужни на треньора Иван Колев. Наставникът на "белите" заяви, че Славия тръгва по нов път с налагане на собствени юноши и заради това е взел решението за чистката.

БЛИЦ потърси за коментар Крум Стоянов, който през миналото лято пристигна на "Овча купел" от Черноморец заедно с Жереми Манзоро и Карлос Фонсека.

"Раздялата е по взаимно съгласие. Още месец преди края на първенството мениджърът ми Милен Георгиев разговаря с треньора. Искахме взаимна раздяла. Желанието ми е да бъда в клуб, в който да играя редовно. Благодаря на Славия, все пак това е опит за мен. Желая успех на клуба, разделихме се нормално. Надявам се по-скоро да си намеря нов отбор", обясни Крум Стоянов, който записа участие в 20 мача на "белите".

Неприятното за него беше, че контузии му попречиха да разгърне напълно потенциала си. Стоянов имаше и фрактура на пръст на лявото ходило, след което се завърна в игра, демонстрирайки огромно желание.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015