Бившият защитник на Левски и настоящ на Славия Пламен Крумов сподели, че Стойчо Стоев е променил играта на сините.

"При новия треньор имат различен облик на игра. Вече доста по-бързо боравят с топката и са по-агресивни. Футболистите, които бяха определяни като некадърни и дърводелци, за какъвто и аз бях смятан, играят повече от добре. Явно, че и ролята на треньора оказва огромно влияние за поведението на отбора. В момента "Левски" играе атрактивен футбол. Надявам се да се получи отворен и привлекателен мач, в който ние да победим. Аз обаче не се изненадвам, че напоследък Левски е по-офанзивен, защото все пак това е стилът на клуба. Освен това Стойчо Стоев и екипът му доказаха и с Лудогорец, че искат да се надиграват и да търсят привлекателността. Но вярвам, че ние може да покажем много повече, отколкото досега, в долната шестица и дати победим", каза Крумов пред "Тема Спорт".
 
Той добави, че белите още не могат да влязат в ритъм.
 
"Не мога да кажа, че срещу Марек сме играли слабо, имахме ситуации, които не успяхме да развием по най-добрия начин. Беше грешка, че като стигнехме до вратата, искахме да си подаваме, а не да търсим гол. Честно казано, 45 минути от този мач могат да се оприличат на испанска корида  -не се стъпваше на земята и имаше влизания от кръста нагоре. Общо взето, Марек добре оправдава очакванията, които имат хората за града и тима. Колкото до нас - нормално е да сме непостоянни, защото има доста млади момчета. Трябва да бъдем търпеливи, но пред момчетата има сериозно бъдеще. Смея да твърдя, че в момента Ради Василев например е един от топнападателите в България. А той все пак е тръгнал от школата на Славия", заяви още 29-годишният бранител.
 
Той коментира и изказването си през седмицата, в което обяви, че "Левски" го прави на балък. Повод за него станаха дължимите му от клуба суми.

"Истината е, че бях афектиран. Какво ли не чух по свой адрес - бях обвиняван, че нямам достойнство и други неща, а когато дойде времето за лиценза и парите, които трябва да получа - никой не се обади. Малко се засегнах от гледна точка на това, че аз съм от хората, които са готови на компромис след няколко приказки и никога няма да тръгна да правя мръсно на клуба. Имах няколко дни за размисъл, в които си дадох сметка, че не си заслужава да разочаровам редица хора, които са ме подкрепяли и са били до мен, докато бях в "Левски", заради Георги Иванов. Не искам да вредя на клуба заради Гонзо. Но останах безкрайно разочарован от него. Все пак трябва да се знае, че той не е "Левски", обясни Крумов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015