ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) потвърди думите си пред БЛИЦ, че издига кандидатурата си за президент на БФС. Бизнесменът стори това при гостуването си в предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Крушарски обяви и плана си за промяна във футболната централа. Той обяви, че Борислав Михайлов няма как да подаде оставка, тъй като трябва да организира конгрес за избор на президент на БФС.

"Утре очаквам да чуя насрочване на дата за конгреса. Оставка би трябвало да подадат няколко човека, които са в основата на тези ексцесии. Боби Михайлов няма как да подаде оставка, защото той трябва да организира конгреса. Ние ще отидем там и ще разберем кой ще бъде титулярът", обяви Крушарски.

"Какво значи честен конгрес? Има 500 делегати и те пускат едни бележки против мен или против тях. Кой може да повлияе на това нещо? Нали видях миналия път какво се случи на гласуването - имаше представители и на Бербатов, и на Михайлов. Всички гледаха и брояха. Този път сериозно издигам кандидатурата си за президент на БФС и започвам да си готвя програмата. Някои неща вече са набелязани и започнах да обикалям регионите. Искам да успокоя хората от зоналните съвети, че ако някой се притеснява от това, че ще бъде сменен, защото си върши работата - няма такова нещо. Но ако някой си мисли, че е несменяем, просто да си събира багажа отсега", каза още босът на Локомотив (Пловдив).

„За момента шансовете ми са 50/50. Аз играя феърплей и съм го показал и във футбола. С мен договорки няма. Има работа. Който иска да работи с мен, ще работи. Който не иска, да лови гората. На първо място ще бъде гласувано доверие на селекционера на националния отбор. Второ, всички отбори и професионални клубове ще трябва да започнат да работят за себе си, а не да гледат в паницата на другия. Най-важното нещо, което ще направя - съдиите ще имат гръб, от който няма да се притесняват, а ако не свириш мача, както трябва, ставаш и си заминаваш", отсече бизнесменът.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Христо Крушарски не подмина темата и относно битката за първото място в класирането, в която участва и Локомотив (Пловдив).

"Ако очакваме всичко да е по мед и масло, няма как да се случи. Имало е и по-тежки ситуации. Има възходи и падения, ние в Локомотив все още не сме загубили надеждата. Продължаваме смело и безотговорно напред. Имаме за цел влизане в Европа и мисля, че ще я постигнем. Там е пазара на стоката, която предлагаме. Сезонът още не е завършил, не се знае кой от двата отбора (Локомотив Пловдив и Черно море) къде ще отиде. Аз съм работил с Илиан Илиев около 9 месеца, така че и той, и ние не сме се отказали от първите позиции в първенството“, обяви босът на „черно-белите“.

„За мен в Локомотив трябва да правим театъра, а не цирка. При театъра можеш да напълниш стадиона, а това се вижда и от последните мачове. Подобни посещения не сме имали от години, а се надявам, когато направим и третата трибуна да понапълни стадиона. Обстановката в българския футбол е цирк, защото артистите са слаби. Мен може да ме оприличават на клоун, но аз мога да бъде и единия, и другия. Аз правя това, което трябва да стане, за да се получат нещата“, допълни бизнесменът.

Собственикът на Локомотив (Пловдив) не подмина и темата с протеста срещу ръководството на БФС, проведен на 16 ноември по време на европейската квалификация между България и Унгария (2:2).

„Това не беше протест, а война, защото имаше кръв. Неправилно е да оправдаваме едните и да обвиняваме другите. Полицията за какво е там? Да всява респект. След като няма респект от полицията, как искаме от нея да пази футболни мачове и реда в държавата. Всичко това можеше да се избегне. Този, който поема риска да организира подобно нещо, трябва да е предвидил и последствията. Какво променяме с този протест?... Ако бяха влезели 10-15 хиляди човека на стадиона, мислите ли, че полицията щеше да ги удържи", заяви Христо Крушарски.