Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде интервю за предаването „Спорт в обектива“ по „Канал 3“, в което коментира слабия старт на сезона, информациите за нова раздяла с футболисти, както и освобождаването на хора от ръководството. Той разкри, че повече играчи няма да напускат тима, но от „Лаута“ може да си тръгнат хора, които не си вършат работата.

„Тръгнахме лошо, но след това ще се стабилизираме. Годините, в които аз съм тук, винаги сме тръгвали с по 4-5 загуби, но после не могат да ни спрат! Всичко си иска своето време. Аз не мога да разбирам от футбол. Аз, ако разбирам от футбол, ще седна и ще стана старши треньор. Няма да си харча парите за треньори, а ще си ръководя сам нещата“, коментира Крушарски.

„Не разбирам от всичко. И затова съм си взел съветници. Някой от съветниците не стават. Феновете призовават: „Всички вън“, но Христо Бонев, Наско Узунов, Чавдар Цветков, Росен Руев – ок, Кузман Маринков – ок. Тях мога да ги махна, но не и счетоводителката Нина. Други футболисти няма да си тръгнат, а някои хора, които не си вършат работата“, допълни собственикът на Локомотив (Пловдив).

„Започваме да си правим собствена школа. Тя е още един финансов шок за мен, защото с назначаването на петима нови треньори и кондиционни такива разходите ми се увеличиха, но съм убеден, че това е правилният път. Само по този начин ще се извадят кадри. Акрапович ще продължава да бъде треньор в Локомотив (Пловдив). Всичко зависи от това дали ще изпълни целта, която сме поставили. Ние сме се разбрали какво гоним. Аз съм му казал, че първите три мача не ме плашат. Както и да завършат – важни са следващите. Важното е да постигне целта, която е влизане в шестицата. Аз, ако нямам надежди и хъс, мислите ли, че нещо ще върви. Аз го правя с желание. Човек трябва да има цел, ако няма такава, по-добре да си изкопае гроба и да легне сам“, обяви Христо Крушарски.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019