Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че е очаквал този срив в играта на тима. "Черно-белите" записаха две поредни загуби - от Пирин в Благоевград с 0:3 и с 1:3 от Черно море на "Лаута".

"Очаквах негативните резултати, защото имахме седем човека контузени. Това е много за нашия отбор", сподели Крушарски пред БНТ. Той обаче разкритикува "смърфовете" за играта срещу "орлетата". "Това, което стана срещу Пирин, е недопустимо, защото първото полувреме си беше изцяло наше. И е нормално, когато не вкарваш голове, да ти отбележат. Готвим се за нова селекция. До края на годината няма да имаме никакви промени. Треньорът остава. Причината е в контузените футболисти. Поздравявам Пирин, те имат място в "А" група. Да се надяваме, че следващите два мача ще ги вземем", каза още Крушарски.

Ако обаче Локо падне и при визитата си на Славия в понеделник, се очаква играчите да понесат сурови глоби. Бизнесменът е мислил да санкционира тима още след поражението от Пирин, но е бил разубеден от спортно-техническия щаб заради многото контузени играчи. Сега за мача със Славия Христо Колев понесе още един удар Стамов и Крум Стоянов бяха наказани за по 1 мач.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016