Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред медиите преди първата тренировка на отбора за 2020 година. „Червените” се събраха на базата в Панчарево днес, а на 8 януари, сряда, заминават за Анталия.

"Най-важното в първия лагер сбор е да работим за оптимална физическа подготовка. Дано футболистите са се придържали към програмата, която им бе дадена в края на годината. Днес ще тренираме без топка, а  след това започва и стандартната ни подготовка ", заяви Крушчич.

На въпрос дали твърдо остава начело на ЦСКА, той отговори по следния начин:

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Договорът ми е същия като преди. Няма никакви новини. Спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА. Бъдещето ми в клуба зависи от мен и от резултатите на отбора."

Крушчич уточни колко нови футболисти иска от зимната селекция.

"Преговаряме с различни играчи. Не е лесен процес. В следващите дни ще има повече яснота за новите. Максимум двама нови ни трябват и то на позициите, в които имаме дефицит. Например търсим конкурент за Турицов на десния бек.

Чорбаджийски си има договор с ЦСКА. Ще дойде с нас на първия лагер. Зависи и от него дали ще остане. Едвин Джеси също се завръща. Същото се отнася и за него", добави Крушчич.

"Нападатели имам много! Колкото искаш! Качествени са! Имаме Юрич, Тони Уот, Али Соу, сега и Ахмедов. Малкият Йорданов също ще почне подготовка с нас. Всичко е възможно. Конкуренцията в момента е добра. Ние сме ЦСКА! Трябва да атакуваме. Стилът ни на игра ще е атакуващ, така че ни трябва всичко най-добро налично", добави той.

"Целта е да бием. Да не допускаме грешки като в началото на сезона. Да не правим грешки като с Етър, Черно море, Дунав. Трябват да продължим по начина, по който завършихме.

"Притеснения нямам! Трябват да продължим по този начин, по който завършихме. Ще направим всичко възможно да сме готови за първия кръг, за дербито за Левски. От днес почваме да се готвим за този мач, който е на 15 февруари", завърши Крушчич.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020