Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич реагира по интерес начин на въпрос, зададен му на пресконференцията преди мача с Ботев (Пловдив).

Сърбинът беше попитан дали отборът ще се отпуши след головата суша, за която говори след дербито с Левски капитанът Петър Занев.

„Къде сме се запушили, за да не отпушим? Нямахме голове на лагера. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е", убеден е специалистът. Той няма да разчита утре именно на Занев, който е наказан, както и на контузения Раул Албентоса.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"В големите отбори винаги има много национални състезатели. Радвам се, че имаме такива в ЦСКА, винаги ще помогнем на българския национален отбор. Работим, за да има повече българи в стартовия състав. Играят обаче най-добрите, без значение от възраст и националност. Във футбола играят най-добрите.

Ботев (Пловдив) има добри и опитни играчи като Димитър Пиргов и Александър Тонев, има и опитен треньор. Тодор Неделев е важен футболист за пловдивчани. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист”, коментира Крушчич предстоящия съперник на ЦСКА.

„Не знаех, че Рубен Пинто ще запише мач №100. Това е хубаво, заслужава уважение, показва, че е важен футболист за отбора, а дали ще подпише нов договор, не е въпрос, на който аз мога да отговоря. ЦСКА - Ботев също е дерби, има традиция в този мач. Очаквам да се получи добър двубой”, добави Крушчич.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020