ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

На жесток побой в столичен хотел стана жертва вратарят на Спортист (Своге) Мартин Величков преди  утрешното дерби във Втора лига с Миньор (Перник) (15:30 часа).

Титулярният вратар на тима от Своге е бил нападнат от непознат бабаит в СПА-центъра на столичен хотел и е със счупена скула и нос. Стражът, който тази зима се върна у нас след няколко години в Германия и бе в плановете за селекция и на елитните Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948, вчера е претърпял операция в „Пирогов“ и вече е подал жалба в полицията.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„На 27 март вечерта бях отишъл на сауна в СПА-центъра на хотел „Рамада“ до Централна гара. В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: „Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!“

Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах. Две от рецепционистките, които работят там, минаваха по коридора и го дръпнаха.

Аз не съм му посягал. Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал…

Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек“, коментира Величков пред "Мач Телеграф" малко, след като бе изписан от болницата. 

Вратарят е потърсил лекарска помощ в „Пирогов“ на другия ден след инцидента, а вчера (29 март) са го оперирали. Семейството на талантливия футболист също е в шок след случилото се и се надява на бърза намеса от страна на МВР, за да се установи и санкционира нападателят.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК