Шокираща контузия получи на тренировка новият вратар на Пирин Петър Петров. Доскорошният страж на Литекс, който подписа преди близо месец с благоевградчани, пострада тежко в единоборство със свой съотборник на занимание в средата на седмицата за ужас на наставника Уорън Фийни, пише struma.bg.

Потърпевшият напусна терена с потрошена скула и нос. Степента на травмата и времето извън строя ще станат ясни след щателните медицински прегледи. В периода на отсъствието му изборът на треньорския щаб на пост номер 1 се ограничава до швейцарския титуляр Франческо Руберто и най-прясното лятно попълнение, тийнейджъра от село Лъжница Исмет Кисьо.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Пожелаваме бързо възстановяване на нашия вратар Петър Петров, който е със съмнения за пукната скула и счупен нос след сблъсък със съотборник по време на тренировката в четвъртък. Бъди силен, Пепи“, написаха в официалната страница на клуба.

На „Дъбравска“ 1 вчера дойде и една добра новина – Пирин вече има лиценз за новия сезон във Втора лига. Зелено-белите са сред първите, които внесоха отрано изрядни документи във футболната централа. Останалите одобрени от БФС са отборът с най-солидна пиринска диаспора Септември /Сф/, Струмска слава, Хебър, Кариана и Локомотив /Сф/. Другите клубове поискаха отсрочка и я получиха до понеделник.

Междувременно маркетинговият директор Таско Тасков отправи препоръка към запалянковците, че не е желателно в Благоевград да се появява професията „фен“, както и в цялата страна. „Мисля, че има разумни привърженици, които знаят къде е границата, която не трябва да се преминава. За мен проектът Пирин е маратон, а не спринт, и с всеки изминал ден все повече вярвам в успеха му“, смята бившият елитен рефер.

Сътрудничеството между орлета и хлапета узакониха И. Дацева-Уорън, Р. Александров и Ст. Атанасов /