20-годишният барман-футболист от Кюстендил Петър Божинов вчера се появи във фейсбук със окървавена глава, стотици хора изтръпнаха от ужас, пише news2.

„Във вторник се прибирах към 22. 30 часа в жилището в което живея в Студентски град и пред нас бях нападнат от двама млади мъже, които бяха с маски, но с палки в ръце. Без да говорят те започнаха да ме налагат, но от футбола имам изграден инстинкт както за отбрана, така и за нападение. В мелето получих удар по главата и явно са се спукали кръвоносни съдове и кръвта да ми потече по лицето толкова много.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Понесох доста удари, но и аз не останах длъжник. На единия нападател дори успях да сваля маската. Не го познавам и нямам обяснение защо беше тази жестокост. Ако е за момиче, да дойде да се разберем по мъжки, а не да се крие и води подкрепление. На никой лошо не съм направил и всички ме уважават. Не е идвала линейка, защото не е викана. Полиция също не съм викал. Бързах да отида в болница, за да видя какви са пораженията и взех такси.

За радост скенера в Окръжна болница не показа нито счупване, нито комоцио, а леко ми е сцепена главата, но не ме шиха. Това едва ли ще ме уплаши. Сега тръгвам отново за работа и се радвам, че съм жив“, каза Петър Божинов и допълни, че по време на боя се е появила компания, която в началото помислила, че просто така се закачаме, но двамата мъже бързо офейкаха. Петър Божинов е свалил снимката от стената си във ФБ, за да не притеснени още повече своите роднини и приятели.