Миньор (Перник) и Вихрен (Сандански) ще играят утре без публика в мач от 20-я кръг на Югозападната Трета лига заради наложеното наказание от Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС. 

От състава на перничани ще отсъства и защитникът Радослав Митревски, който получи втори жълт картон на срещата с Рилски спортист и е със спрени права за един мач. Под въпрос е и участието на Даниел Стефанов, който има температура. С лека контузия е Томислав Павлов, но ще се включи в мача.

Перничани ще играят с повишено внимание с противника си, от който могат да се очакват много подводни камъни, определи Анестиев. Направен е разбор на миналогодишния мач, който Миньор загуби като домакин.

Старши треньорът на перничани Петър Анестиев не смята за достатъчно обоснована наложената санкция на публиката. По думите му дежурният делегат е записал шест счупени седалки, което не е причина трибуните да останат празни. Освен това феновете на Миньор не били настанени в сектора за гости, а близо до местните запалянковци. 

"Нашите фенове са блъснали счупени седалки", твърди Анестиев.