Кубрат Пулев отправи изключително предложение към Христо Стоичков да го качи на ринга и да го научи как да удря. Най-добрият ни професионален боксьор бе един от специалните гости по време на официалното представяне на биографичната книга на Камата.

"Специална история не мога да кажа, не сме се били заедно или да сме играли футбол. Въпреки всичко го познавам от доста време, близки сме, един истински човек, много готин човек, прекалено откровен на моменти даже. Като бях малък го видях за пръв път, играеха на Световното, Христо Стоичков кой не го знае", сподели Кубрат Пулев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Бях му фен от малък, после станахме приятели за мое щастие. Гледахме го как побеждава, как бие дузпи и съм му се възхищавал на хладнокръвието. Има здрава мотивация за победа, така го имаме и ние боксьорите. Спортът е идентичен на голямо ниво. Може да го направим на майтап, аз съм му предлагал да дойде в залата, да му покажем, да се понаучи да удря. Левачката му е силна, да я изчистим да е истинска кама", добави Кобрата.

Стоичков ексклузивно пред БЛИЦ: Никога няма да се върна в българския футбол! Един с голяма тимберица ме вика да ме разследва! (СНИМКИ)