Левият защитник на ЦСКА Тончи Кукоч обяви, че има желание да играе за националния отбор на България, след като му е омръзнало да чака хърватите. Бранителят, който отдавна се провъзгласи за най-добрия ляв бек, привлече вниманието след победата с класическото 3:0 над "Левски".

"Сигурен съм, че ще станем шампиони. Първи сме, всички сме заедно, не се съмнявахме, че ще победим днес. Лудогорец не ни е конкуренция, "Левски" е нашата конкуренция, така че със сигурност ще сме първи. Победата днес е за капитана Вальо Илиев", заяви Кукоч, след което за пореден път критикува селекционера на Хърватия Нико Ковач.

"Говоря само истини, независимо дали им харесва на медиите в Хърватия. Не ме ли викнат в хърватския национален отбор, ще играя за България. Не знам какво мисли Любо Пенев, но Хърватия няма да ги чакам. Искам да играя за България", обяви Кукоч.

Защитникът отново похвали феновете на ЦСКА. "Играл съм в дербито Динамо – Хайдук. Хайдук има страхотни фенове, но тук дербито е най-голямо, феновете на ЦСКА са уникални", добави Тончи Кукоч.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите