Голмайсторът на „Ботев” (Пловдив) Атанас Курдов ще остане в отбора и през пролетния полусезон. Нападателят е отказал да преговаря за трансфер с други отбори, пише Plovdiv24.bg. Курдов е решил да остане след разговор с клубните шефове. Той ще започне подготовка с тима от 10 януари. Наскоро Наско Курдов призна пред БЛИЦ, че иска да продължи да играе за „канарчетата”.
 
Освен това стана ясно, че новите шефове на Ботев ще увеличат парите на футболистите и треньорското ръководство. Вдигането на възнагражденията ще стане в края на януари следващата година. Дотогава „жълто-черният” клуб ще бъде преобразуван в Акционерно дружество. Председател на АД-то ще бъде именно Цветан Василев, а негова дясна ръка в Пловдив ще бъде Юли Попов.
 
Босовете вече работят по селекцията за следващия сезон, когато отборът ще бъде в "Б" група. Началниците ще задържат всички водещи футболисти със значително вдигане на трудовите им възнаграждения. Зя някои играчи повишението ще бъде дори на сто процента. Вече се работи и по привличането на класни попълнения./БЛИЦ