Голаджията Атанас Курдов заяви пред БЛИЦ, че се чувства изключително щастлив в Ботев (Пловдив). Нападателят не пропусна да накаже и Марица при вчерашната победа на "канарчетата" с 2:1. За Курдов това бе 20-о попадение от началото на сезона в Югоизточната "В" група.

"Страхотно удоволствие е да играя за Ботев. Щастлив съм в Пловдив. Публиката на Ботев е велика, кланям им се. Надявам се да съм жив и здрав и да продължа да ги радвам с головете си", заяви Курдов пред БЛИЦ.

Той не пожела да коментира дали е доволен от заплащането във "В" група и как би го сравнил с предишните си клубове Левски и Байер (Леверкузен).

"Не съм в Ботев за пари, а да помогна на този велик клуб да се върне там, където му е мястото. Парите нямат значение за мен", категоричен бе Курдов.

"Настроението в отбора е отлично. Завръщането на опитните Георги Какалов и Николай Манчев се отразява приятно на Ботев. Сега и напрежението спадна, тъй като вече водим с 8 точки. Чакаме с нетърпение мача с Родопа. И тях ще бием", закани се нападателят.

Курдов коментира и преследвача на Ботев - Нефтохимик. Както е известно, вчера гостуването на "шейховете" в Свиленград не завърши, тъй като футболистите от Бургас опитаха да линчуват съдиите.

"Интересува ме само Ботев. Но е добре, че преследвачите ни губят точки по такъв глупав начин. Това е добре дошло за нас", каза още Наско Курдов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

3_4.jpg