Яловият нападател Атанас Курдов преждевременно беше разкаран от "Левски". Треньорът Стойчо Стоев посочи вратата на юношата на "сините", който така и не разгърна потенциала си и за пореден път не съумя да се възползва от подадената му ръка в родния клуб.

Курдов изкара едва няколко месеца на "Герена", като в осемте мача не вкара нито един гол. Преди двубоя с Локомотив (Пловдив), спечелен с 1:0, нападателят бойкотира и не пожела да бъде в групата, тъй като му било пределно ясно, че няма да започне титуляр.

"Това беше пикът в разрива на отношения между него и Стойчо Стоев. Треньорът дори заяви, че повече не иска да го вижда. Постъпката на Курдов вбеси много и Георги Иванов, който го привика на сериозен разговор. Наско обаче се е разплакал и е казал, че осъзнава грешката си и напуска", коментираха източниците на "ШОУ" от "Герена".

Договорът на нападателя с клуба беше прекратен, като Курдов спази думата си и не предяви претенции за неустойка. Веднага на хоризонта отново се появи Венцеслав Стефанов, който предложи на нападателя пак да го приюти в Славия. Наско вече тренира на "Овча купел", като се очаква да подпише до края на сезона.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016