Нападателят на Славия Атанас Курдов не пропусна възможността да се заяде с ЦСКА. Звездата и голмайстор на "белите" е юноша на "Левски". Синът на големия "син" голаджия Петър Курдов, прогнозира, че вечният враг ще загуби вечното дерби с 0:3.

Още по време на дербито на "Овча купел" Наско (0:1) започна да дразни "армейските" фенове. В един момент от срещата, при спряна игра нападателят показа седем пръста към агитката. Това беше очевиден намек за две от най-великите победи на "Левски" - 7:2 през 1968 г. и 7:1 през 1994 г. В отговор на закачката няколко бутилки полетяха по футболиста.

"Не обичам ЦСКА. И те не ме обичат, което не е тайна. Ще паднат с 0:3 в следващия кръг от "Левски", прогнозира голмайсторът на "белите".

"Жалко, че загубихме. Играем силно през първото полувреме, и след това излизаме през второто все едно мачът е приключил. Без битка даваме три точки, и то срещу ЦСКА. Срещу големите отбори трябва да се сбиеш, ако искаш да победиш. Трябва да хвърчат зъби, коси, глави, ако искаш да победиш. Най-вече срещу "Левски" и ЦСКА. А за мен ЦСКА е ...

В нашата съблекалня няма напрежение. Защо да има? Всичко е наред в отбора. Просто не се получават нещата. Не можем да си повярваме срещу големите отбори,“ продължи той, и заяви за Асен Букарев: „Ние всички сме зад него. Всичко е наред с него, желая той да е треньор, разбираме се чудесно. Не мисля, че трябва да правим трагедии. Нека да не бързаме, има много мачове. Да не говорим за изпадане, няма как да изпаднем, несериозни неща са тези. Все пак сме загубили от "Левски" и ЦСКА, не от Любимец“, заяви Курдов.