Атанас Курдов изрази разочарование от дебюта си за "Левски". Въпреки признанието, че сбъдна мечтата си, централният нападател е недоволен от играта си. Негов гол бе отменен от засада веднага след почивката, а в края на първото полувреме пък пропусна да се разпише от чиста позиция в малкото наказателно поле.

"Всеки, който вярва в мечтите си, рано или късно му се сбъдват. Моята мечта се сбъдна днес. Постигнах я, но питайте треньора, дали е доволен от мен. Аз лично не съм доволен. Усещането да излезеш на стадион „Георги Аспарухов“ и да играеш за "Левски" е велико и неописуемо. Бях много развълнуван, чувствах се страхотно."

"Проблемите, които имах, вече са зад гърба ми. Рано или късно всички излиза наяве. Днес играх първия си официален мач от 8 месеца, не искам да се оправдавам.

Важно е да помогна с каквото мога и "Левски" да върви напред, а кой вкарва е без значение. Целите са ясни - шампионска титла. Вярвам в себе си и в отбора, имаме млад и перспективен състав. Защо не? Излизаме безкрайно мотивирани. Мисля, че е добре да се дава възможност на млади футболисти, все пак това е бъдещето на клуба."

"Ръководството не ни е поставяло никакви цели. Знаем, че "Левски" трябва да бъде шампион. Ще видим какво ще се получи, играем мач за мач. Не искам да си поставям цели, всеки мач да вкарвам, пък ако стига до 15-20 ще е добре."

"А" ГРУПА - 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015