Бившият нападател на "Левски" и "Ботев" (Пловдив) Петър Курдов не е впечатлен от демонстрираната от "сините" игра в предсезонните контроли. Той изрази и несъгласие със сина си Атанас, който е действащ футболист на "Левски".

"Не съм съгласен с мнението му, че в контролите е едно, а в официалните мачове - друго. Както играят в проверките, така ще бъдат и в първенството. Тимът е неубедителен и няма как да се получи по този начин в "А" група. Футболистите трябва да се стягат. Не е толкова страшно да се гостува в Пловдив. Притеснен съм, че закъсняхме със селекцията. И Георги Иванов, и Стойчо Стоев признават, че новите не са готови. Лошото е, че този процес върви в движение. В момента липсва свързващото звено в играта", каза Курдов-старши пред "Тема Спорт".

Той обясни за проблемите с картотеката на сина му. "Говорих с БФС и те ми казаха, че Астана трябва доброволно да изпратят жълтата му карта. Ако това не се случи до 15 дни, ще бъде издадена служебна. Мисля, че Атанас няма да може да играе в първия кръг. Правим всичко възможно обаче да не се случи. Надявам се и "Левски" да положи по-големи усилия. Сега няма да казвам кой е виновен, за да се стигне дотук", обясни Петър Курдов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015