Треньорът на Славия Мартин Кушев разкри, че прави всичко възможно, за да привлече нападателя Здравко Лазаров. Кушев говори на специална пресконференция на “белите”, преди началото на новото първенство.

“Имахме разговори със Здравко Лазаров. Направили сме му предложение, но не знам каква е ситуацията. Той сам трябва да реши. Предполагам, че ще имаме яснота в следващите ден-два. Ако има желание, е добре дошъл при нас”, коментира Кушев.

По думите му обаче не съществува вариант на стадиона в квартал “Овча Купел” да акостира освободеният от ЦСКА Христо Янев.

”Няма как да го вземем. Янев не е вариант пред нас. И в момента обаче разполагаме с много добър отбор. Сработен с отличен колектив. Подготовката протече нормално. Като резултати не съм много доволен, но в последния мач миналата седмица видяхме добри неща. Надяваме, че ще започнем подобаващо в първенството”, продължи още Кушев.

Славия играе в първия кръг срещу “Ботев” на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

“Знаем, че феновете на Ботев създават страхотна атмосфера, но те не играят на терена. Мисля, че сме добре подготвени. Отиваме за 3-те точки. “Ботев” направи добра селекция, но нашия отбор също е добър”, завърши Кушев.