Ръководството на Славия вече е готово с няколко варианта за заместник на напусналия Емил Велев. БЛИЦ разбра, че Мартин Кушев и Петър Александров е много вероятно да заработят като тандем начело на най-стария столичен клуб.

Босът на "белите" Венци Стефанов коментира, че е най-добре мястото на Кокала да заеме славист. Кушев и Александров са именно такива, като първият дори тази зима се завърна от Русия, за да бъде отново в клуба на сърцето си.

37-годишният нападател влизаше предимно на смяна в мачовете през пролетния полусезон. Кушев е близък с Петър Александров, който през последните години упражнява треньорската професия в Швейцария. Двамата се предложили на Стефанов, който до дни ще реши дали да им връчи контрола над отбора.

Наскоро Кушев изкара лиценз за треньор, а в Русия дори за кратко бе играещ помощник в Амкар (Перм). По всичко личи, че този сезон е бил последен като състезател за ветерана.

БЛИЦ научи още, че Антони Здравков продължава да е актуален за "Овча Купел". Известният с прякора Сухия специалист почти сигурно напуска Калиакра. Здравков вече е провел разговори със Стефанов, но изчаква, тъй като има шанс да се завърне в "Левски". Както е известно, Сухия е спряган за помощник на Георги Иванов-Гонзо. /БЛИЦ