Треньорът на Славия Мартин Кушев обяви, че очаква още поне един-двама играчи на втория лагер на тима в Турция. Той добави, че тимът му се нуждае от футболисти на позициите ляв защитник и външен халф.

"Петър Димитров е от началото на лагера с нас, както и Михаил Милчев от Спартак (Плевен). От днес Цветомир Тодоров и Мариян Станчев от Бдин (Видин) също започнаха тренировки. Те ще останат, за да видим дали имат качества за нашия отбор. Засега всичко е нормално, доволен съм от сериозното отношение на футболистите, всички са здрави", коментира за "Гонг" Кушев.

"Нямаме проблем с адаптацията. Колективът ни е на добро ниво. И мисля, че всички момчета, които идват, го виждат. Това е основна част - искаме да има колектив, за да може на терена всички да са като един", добави Кушев.

"На 22-и играем с Малеш. Може би ще използваме всички, но ще играят по около 45 минути. Чакаме и още играчи на проби, но не сега, а на лагера в Турция. Тогава ще има поне още един-двама футболисти. Основно търсим ляв защитник и външен халф", завърши Мартин Кушев.