Новият треньор на Славия Мартин Кушев може тепърва да навлиза в занаята, но още от първите си дни начело на "белите" показва, че е доста в час. Младият спец изобщо не си поплюва и е казал на футболистите си, че ще гони всеки един от тях, който се опълчи срещу него. 2_5.jpg

Това вече се случи с Жосиас Басо. Бразилецът беше натирен, а от най-стария столичен клуб информираха, че причината е несериозното му отношение към тренировъчния процес и липса на уважение към съотборниците му.

БЛИЦ разбра истинската причина за изгонването на защитника. Басо бил изритан от Кушев, тъй като си позволил да го псува. Любопитното е, че треньорът чул изречените от бразилеца обидни думи на видео запис. По нареждане на Кушев клубният оператор заснемал всяка тренировка на "белите", след което Марто гледал внимателно записите.

Заради случилото се с Басо играчите на Славия са сериозно наплашени и вече трябва да внимават какви ги говорят по време на заниманията.

БЛИЦ разбра още, че Кушев няма да търси заместник на бразилския централен защитник, тъй като на поста му могат да играят новото попълнение Живко Желев, Диян Молдованов и талантът от школата Кирил Огнянов.