Треньорът на Славия Мартин Кушев разкритикува нападатели на отбора и призна, че не е наясно с играта на Етър. Двата отбора се срещат в двубой от 13 кръг на “А” група, който ще се състои в събота от 14:30 часа на стадион “Ивайло”. Славия ще бъде без контузените Дайсуке Мацуи, Чавдар Янков, Павле Попара и Иван Коконов.

„Относно съперника - там станаха много промени. Имаше и треньорска рокада, което малко ни затруднява от към разузнаване, но успяхме да им наблюдаваме последния мач с Черноморец и добихме някаква представа. Футболистите на Етър ще са надъхани да се докажат и очаквам много здрав мач. Нямам представа какво е тревното покритие на техния стадион, което допълнително може да ни затрудни, но тези неща не трябва да ни притесняват“.

„Ние отиваме за трите точки, защото, както ви казах и преди, за нас вече всеки мач е като финал и точките са ни жизнено необходими. Искрено се надявам нападателите ми да почнат да вкарват, защото като ги погледне човек от страни са все голаджии. Говорил сам с всеки по отделно и вярвам, че пак ще почнат да бележат. В последните два мача създавахме много положения, но ни липсваше концентрацията пред гола, което в мача с Етър се надявам да подобрим“, завърши Кушев.