Треньорът на Славия Мартин Кушев заяви след победата с 2:1 над Миньор (Перник), че грозните сцени в тунела са се разиграли заради Фарес Брахими. Алжирският нападател на "жълто-черните" се сби с помощник-треньора на "белите" Йордан Петков.

"Брахими си позволи да псува наш човек и стана мелето. Не видях кой напсува, но май беше Данчо Петков", обясни Кушев след края на двубоя от 18-ия кръг на "А" група.

След успеха Славия събра 33 точки и заема 6-ото място, само на точка от петия Литекс.

"Като цяло се получи труден двубой. Поделихме си по едно полувреме. Ние бяхме по-активни през първата част, Миньор имаха инициативата през втората. В такива мачове са най-важни трите точки. Благодаря на всички, които взеха участие и се бориха до последния съдийски сигнал", похвали играчите си Кушев.

"При 2:0 имаше някакво успокоение при футболистите, но не сме го правили умишлено, предвид предстоящия ни мач с Литекс (б.а. - на 17 март в Ловеч). Доволен съм от завръщането на Богомил Дяков. Радващо е, че той отново е на терена след близо 8 месеца отсъствие заради контузия. В следващите мачове трябва да покажем нашето лице и да докажем, че имаме амбиции за нещо повече. Надявам се да издържим в сгъстения цикъл. Затова сме 25 човека в отбора, имаме хора. Ако се наложи, и аз ще влизам. Не сме крили нищо от Христо Стоичков, който беше на стадиона. Нормално е да ни наблюдават, както и ние гледаме техните изяви. Със сигурност обаче ще има и някои нови неща за гостуването на Литекс", каза още наставникът на Славия.