Треньорът на Славия Мартин Кушев заяви, че разговорите му с Венци Стефанов и футболистите са го накарали да размисли и да промени решението си за напускане. Както е известно, наставникът обяви, че подава оставка след загубата с 0:1 от "Ботев" (Враца) в миналия кръг, но в крайна сметка остана начело на "белите" и сега му предстои да ги изведе срещу шампиона Лудогорец. Мачът от 12-ия кръг на "А" група е в събота от 14:30 часа на "Овча Купел".

"Моята оставка беше плод на това, че когато има промяна в един отбор, това може да се отрази добре. Оставката ми беше в името на доброто на Славия. Аз бях взел категорично решение след мача във Враца, но после говорих с ръководството, а играчите застанаха зад мен и така промених решението си. Това показва, че работим за една цел", заяви Мартин Кушев.

"Във Враца показахме не лоша игра, създадохме много положения, но не вкарахме гол. Много ми се иска да бъдем агресивни срещу Лудогорец и да се поздравим с успех. Това, че ги победихме миналата година, вече няма значение", добави наставникът на Славия.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА