ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Мартин Кушев нападна футболистите на Славия, след като хвърли оставката си като треньор на тима. Той стовари вината за слабото представяне на “белите” именно върху играчите, без да поеме отговорност за негативните резултати. Засега тимът ще бъдe воден от досегашния асистент на Кушев - Войн Войнов, а в близките дни трябва да бъде обявено името на новия наставник.

"Съвсем нормално е, с оглед на последните резултати, ръководството да не е доволно. Ще имам още разговори с президента, защото имам желание да продължа да практикувам треньорска дейност, но не мога да ви кажа дали ще остана в Славия. Разделям се с добри чувства с отбора. Много се радвам, че имах възможността да работя за отбора, който ми е дал толкова много. Лошото е, че не успях да изпълня изискванията и много съжалявам за това”, коментира Кушев на прощалната си пресконференция.

“Имам много голям проблем с това, че последните 8 години от кариерата си на футболист изкарах навън и съм забравил каква е родната футболна действителност. Футболът ни е разкъсван от драми и интриги, а ние за 14 кръга уволняваме 12-13 треньора. Съжалявам, че футболистите така и не разбраха какво значи да играеш за Славия и не успяват да защитават цветовете на този клуб. Те трябва да осъзнаят, че Славия не е случаен отбор. Надявам се, че в оставащите мачове ще покажат воля и характер и ще се представят по-добре. Според мен имаме шансове в оставащите три мача до края на полусезона”, продължи вече бившият треньор на “белите”.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА