Старши-треньорът на Славия Мартин Кушев изрази недоумението си от факта, че в българската А група за 8 изиграни кръга има вече 8 треньорски рокади и сподели, че сме поставили рекорд за Гинес.

„Предполагам, че сме поставили рекорд на Гинес. За мен не е нормално толкова често да се сменят наставниците. Но не знам нищо за евентуална моя смяна. Може да питате президента”, сподели Кушев преди двубоя с Локомотив (Пловдив), който е в неделя от 16:00 часа.

Чавдар Янков и Павле Попара, които бяха контузени, са започнали тренировки с топка, но все още не са готови за игра и няма да попаднат в групата за гостуването на „смърфовете“. Японецът Дайсуке Мацуи ще бъде готов за неделния мач.

„Мисля, че паузата в първенството ни се отрази добре. Надявам се, че контузените ни футболисти скоро ще могат да влязат в игра. Смятам, че проблемите на Локомотив няма да се отразят на терена, напротив – един отбор винаги излиза по-мотивиран, когато има нов треньор. Ние обаче излизаме единствено и само за трите точки“, завърши Кушев.