Треньорът на Славия Мартин Кушев е убеден, че в тима му няма криза. Както е известно, "белите" се издъниха у дома в последния кръг, завършвайки 1:1 срещу аутсайдера Видима-Раковски.

"Не може да говорим за криза. Срещу Видима създадохме 10-12 положения и това значи, че отборът е играл добре. Но има мачове, в които топката не иска да влезе във вратата. Всички съжаляваме, най-вече футболистите. Нека не бързаме да правим трагедии, все още имаме шансове за тройката. Двубоят с Видима е минало, не можем да върнем резултата. Не трябва да допускаме това занапред. Имаше леко подценяване, не към целия мач, а към завършващия удар. Важното е това да не се повтаря", заяви Кушев пред клубния сайт на Славия.

Наставникът все още не мисли за сблъсъка с ЦСКА от турнира за Купата на България след две седмици, защото преди това Славия има мачове за първенство със Светкавица и Монтана.

"Концентрирани сме изцяло за мача със Светкавица. И след това ще се подготвяме за гостуването на Монтана. Мачът за Купата е отделен и има време да мислим за него", каза още Мартин Кушев, който няма да може да разчита на наказания Йордан Юруков за гостуването в Търговище на Светкавица.