Треньорът на Славия Мартин Кушев коментира селекцията в отбора и предстоящият мач срещу Локо (Сф). Двубоят е в неделя от 17:00 часа на стадиона в квартал “Овча купел”.

“Със сигурност няма да ни е лесно срещу Локомотив. Съперникът е достатъчно силен, но искаме да се представим добре, да победим и да вземем нови три точки. Благодаря много на феновете за подкрепата на мача в Гоце Делчев. Дано в неделя да има повече публика", заяви Мартин Кушев.

Според него японското попълнение Дайсуке Матсуй определено може много да помогне на отбора.

“Той има класа, остава само да го покаже и на терена и всичко ще е наред”, коментира още Кушев.

За двубоя с Локо (Сф) наставникът ще може да разчита на халфа Чавдар Янков, който през седмицата бе измъчван от настинка. Не така обаче стоят нещата с други двама от играчите на Славия – испанецът Уго Лопес и Миклош Гаал.

"Лопес няма да играе още поне две седмици. След това ще започне леки тренировки. Гаал в момента е в Унгария. След 10 дни ще се върне в София и ще разберем какво е неговото състояние", каза още Кушев.

В момента на проби в Славия са френският нападател Жан-Давид Несуму и полузащитникът Николай Чипев.

"Французинът от няколко дни е при нас. Има качества. За него и за Чипев ще решим в следващите дни. В бъдеще може да има и други нови имена в тима, селекцията е отворен процес", завърши Кушев.