Треньорът на Славия Мартин Кушев призна, че пред тима му няма друга алтернатива освен да победи Берое в предстоящия мач между двата отбора.

"Берое разполага с много добър отбор, но нас ни устройва само победата. Познаваме добре съперника. Очаква ни интересен двубой, а нямаме право на грешка. Трябва да бъдем концентрирани и мобилизирани на 100 процента. Надявам се най-после в събота да се отпушим. Искаме победа, няма друга алтернатива", коментира Кушев преди мача.

“В първите срещи не вкарвахме много голове. Можем да отдадем слабата резултатност на малшанс и на липса на концентрация пред гола. Надявам се да се отпушим, защото създаваме доста положения. Трябва да се обединим с феновете. Благодаря на запалянковците за подкрепата на мачовете в Пловдив и във Варна, но бях доста неприятно изненадан след мача с Монтана от някои изказвания на привържениците. Те трябва да знаят, че това е една игра. Трябва да се обединим всички заедно. Целите ни са ясни - Лига Европа, първата четворка или спечелване на купата на България. Разполагаме с добър отбор и отлични условия за подготовка", заяви Кушев.

За съботния мач срещу Берое той няма да може да разчита на испанецът Уго Лопес, който пропуска срещата заради контузия.