Треньорът на Славия Мартин Кушев обяви, че тимът му ще гони максимума от 9 точки в оставащите 3 мача - домакинствата на Светкавица (Търговище) и Монтана, както и в гостуването на Черно море. Спецът говори и за лятната селекция, като съобщи, че "белите" ще си върнат Иван Коконов от "Ботев" (Враца).

"Срещу Светкавица ще дам шанс на някой от младите момчета и тези, които по-рядко влизаха в игра дотук. Това обаче не значи, че ще подценим мача. Целта ни е максимум точки от трите мача до края", каза Кушев.

"Чакаме няколко чужденци за проби. Набелязали сме и конкретни играчи от България. Иван Коконов, който дадохме под наем в "Ботев" (Враца), ще се върне при нас от лятото", сподели пред "Тема спорт" наставникът на "белите".

Той заяви, че след края на сезона ще реши с кои играчи ще се раздели.

"Засега това е групата ни. Тук искам дебело да подчертая, защото се изписаха доста глупости по отношение на Данчо Юруков. Той е здрав и ще разчитаме на него", добави младият треньор.

Относно отминаващия сезон Кушев заяви: "Като цяло съм доволен. Имахме шанс да се преборим за Европа, но за съжаление не можем да върнем мачовете, в които загубихме глупаво точки. За юбилея се надявам сезонът да е по-успешен", завърши Мартин Кушев.