Треньорът на Монтана Стевица Кузмановски призна, че тимът му има проблем със самочувствието след загубата от Черно море с 0:1 в Каварна

„Не успяхме да намерим начин и с човек повече да създадем повече положения и да вкараме гол във вратата на Черно море. Не знам какво се случи в моя отбор в първите 15 минути. Не знам от какво бяха толкова притеснени. След тези 15 минути взехме неща в свои ръце, но не успяхме да намерим ситуация, в която да вкараме гол. Ние сме отборът, който съжалява за загубата днес“, коментира специалистът.

„И срещу Левски, и срещу Черно море днес, на моите нападатели и им липсва куража и самочувствието. На тренировките ситуацията е друга, но последните два мача показаха, че трябва да се работи още с тях“, продължи той.

„Сега ще пътуваме цяла нощ до Монтана и ще бъдем у дома на сутринта. Проблем, че не играем домакинските си мачове в Монтана. Надявам се товада е само един полусезон, а не целия. Ситуацията е много неудобна. Реално ще играем като гости, но така са и някои други отбори в А група“, добави Кузмановски.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига