Новият треньор на Монтана Стевица Кузмановски заяви, че целите за новия сезон ще са скромни.

"Трябва да се стабилизираме в "А" група. Ще градим отбор и се надявам да играем добър футбол. Монтана е спортен град и мисля, че ще има добра публика и подкрепа. Да кажем, че гоним някакви високи цели сега би било нахално. Надявам се да работим в една добра среда. Вече се запознах с кмета на Монтана Златко Живков и спортния директор Румен Панайотов", коментира пред "Гонг" Кузмановски.

Той призна, че е получил поканата за работа от мениджъра Мирчо Димитров. "Наясно съм с потенциала на отбора. Има доста футболисти, които бяха с мен в Беласица. Все пак Монтана е шампион в "Б" група с манталитет на победител. Ще търсим и нови попълнения, но след като видим отбора като цяло", каза още бившият наставник на Славия.

Договорът на специалиста е за 1+1 година, като в екипа му влизат Радое Смилянич и Кольо Донев, с които работеше и на "Овча Купел".

Сигурни нови попълнения в тима са Миро Иванов от Левски, Владимир Мирчев и Милен Лахчев от Видима-Раковски, които вече имат подписани договори с новака в "А" група. /БЛИЦ