ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Лидерът на феновете на ЦСКА Иван Велчев разбуни духовете преди днешното домакинство срещу Ботев (Пловдив) от 17:45 часа на стадион „Васил Левски“.

Малко повече от час преди началото на мача фенове на „армейците“ ще може да се срещнат с един от титулярите в състава Тобиас Хайнц, който в момента лекува контузия. Желаещите да се снимат и вземат автограф от норвежеца може да го сторят между 16:30 и 17:15 часа пред официалния фен магазин на „червените“ в Борисовата градина.

Именно в анонса за събитието на официалната страница на ЦСКА във „Фейсбук“ Иван Велчев публикува снимка, която предизвика доста коментари от страна на феновете. Кюстендилеца сподели снимка на Хайнц от вътрешността на казино, където норвежецът играе на рулетка.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В дискусията един от привържениците на „армейците“ призова Иван Велчев да подпука норвежеца, за да го откаже от хазарта. Кюстендилеца отговаря: „Правил съм го преди около 15 години някъде, ама сега, ако го направя, ще ме изкарат олигофрена, който бие играчите на ЦСКА.“

Друг фен иска клубната управа да глоби Тобиас Хайнц с 5000 евро, а отговорът на Велчев гласи: „Недей, че точно 5000 се набута“.

В дискусията се включва и бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев, който се интересува дали Хайнц печели от хазарта, а Кюстендилеца отвръща, че на норвежеца май във футбола повече му върви.

Припомняме, че в края на 2023 г. Иван Велчев под друга публикация на страницата на ЦСКА във „Фейсбук“ обяви, че Тобиас Хайнц има проблем с алкохола и хазарта и именно това е причината за слабото му представяне.