„Много съм разочарован от всичко, което се случва с любимия си спорт. Футболът вече не е същият. Не само в България, но и чужбина”, заяви пред БЛИЦ СПОРТ бившият президент на Левски Томас Лафчис. Потърсихме го за интервю, но той тактично отказа.

„Няма смисъл да говоря. За какво да говоря? За това, че футболът е попаднал в пипалата на „черното тото” и се задушава, ли? За съжаление такава е истината  - най-популярният спорт в света се превърна в машина за печелене на пари по нечестния и по подмолния начин. Погледнете какво се случва у нас и по света. Постоянно има бомбастични резултати. Постоянно даден отбор повежда в резултата, но после настъпва пълен обрат. Това не са нормални неща”, категоричен е Лафчис.

Той разкри пред БЛИЦ СПОРТ, че смята да напише книга за престоя си в Левски.

„Имам много записки, които съм си подготвял през годините. Ще разкажа доста интересни и любопитни неща, свързани с моето управление на „Герена”. Кога ще бъда готов с книгата, не мога да ви кажа. Но я пиша и имам желание тя да излезе на пазара. Читателите ще разберат много истини, които са били премълчавани през годините”, категоричен е Лафчис.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ