Треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Костадин Ангелов заяви, че тимът му е играл за победата срещу Локомотив (Пловдив). Неврокопчани обаче записаха поредната си загуба в шампионата, падайки с 0:2 на „Лаута“.

„Държахме се мъжки и не трябваше да загубим по този начин. Не казвам, че имахме кой знае колко положения, но Локомотив ни вкара два гола след центрирания – нещо, което бяхме работили. За съжаление днес не успяхме. Предполагам, че всички видяхте, че бяхме излезли за победа“, коменитра треньорът, известен като Лаптопа.

„Определено ни трябват играчи, но в този момент няма откъде да се вземат. Трябват ни няколко футболисти, за да вдигнем конкуренцията в състава, тъй като днес разполагахме само с двама вътрешни халфове и двама крайни защитници. Това са хората, с които разполагам. През зимната пауза ще вземем някой. Алба е в слаба форма и затова не играе. Имаше проблеми в главата преди да стана треньор на отбора. Не съм длъжен да давам обяснения защо някой не играе“, каза още Костадин Ангелов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ