Новият старши треньор на Видима-Раковски Костадин Ангелов сподели пред БЛИЦ, че е готов да води отбора дори и в "Б" група. Това може да се случи, ако тимът от Севлиево се провали през следващата седмица в решителния сблъсък със Спортист (Своге) за място в елита.

"Обстановката ми е позната. Убеден съм, че спокойствието във Видима ще е по-голямо, отколкото в "Ботев" и Пирин. В Севлиево нямат проблеми с финансите. Аз съм човек, който си държи на думата. Ще остана, дори и при загуба от Спортист. Готов съм да водя Видима и в "Б" група. Но най-важното е да се подготвим добре преди баража и да го спечелим. В следващите дни трябва да променя манталитета на играчите. Времето е много кратко, но ще се постарая", коментира Костадин Ангелов пред БЛИЦ.

"Вече работя и по селекцията. Нормално е да привлека някои от момчетата, с които бях в Пирин. На този етап обаче не мога да ви кажа кои ще взема. Щабът на Димитър Тодоров ще ми помага до баража. След това ще решавам кои да са ми асистенти", каза още новият треньор на Видима-Раковски. /БЛИЦ