Треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов се надява Александър Бранеков да остане в тима. Вицепрезидентът на клуба Веселин Данев заяви, че играчът има договор със севлиевци и на този етап e част от отбора. Шефът беше помолен да коментира за официалния сайт на клуба възможността юношата на ЦСКА да премине в Локомотив (София). Снощи БЛИЦ първи ви съобщи, че "железничарите" искат Бранеков. Данев потвърди за интереса към защитника, като не изключи промяна на ситуацията, тъй като предстои среща с мениджърите на играча.

"Истина е, че има интерес към Бранеков, но той е футболист на Видима-Раковски и има договор с клуба. Наш основен играч е и много разчитаме на него. Преминаване в друг клуб може да се случи само срещу трансферна сума. Все пак, предстои да се срещнем с мениджърите на Бранеков. Ще обсъдим точно каква е ситуацията", коментира Веселин Данев.

Треньорът Костадин Ангелов също беше категоричен, че Бранеков е много важен за отбора.

"Разчитам изключително много на него и искам да бъде част от отбора и през пролетния полусезон. Бранеков се представи много силно през есента и във всички мачове беше на високо ниво. Държа на него. Все пак крайното решение ще бъде на ръководството. Ако се стигне до негов трансфер, ще трябва да вземем също такъв класен футболист за защитата ни", заяви Лаптопа.

В същото време стана ясно, че планираната за утре контрола на Видима-Раковски със Спортист (Своге) ще се играе в Мездра.