Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази задоволството си от равенството 0:0 с Берое в Стара Загора от 26-ия кръг на Първа лига. Специалистът смята, че на тима му трябва още малко, за да се поздрави с първи успех в елита ни.

"Доволен съм от старанието на играчите днес, а също и от точката. Мен обаче ме притеснява това, че е лесно да се играе за равен, а ние трябва да се научим да побеждаваме. Трябва ни още малко и отборът ще прогресира. Липсва на самочувствие в някои ситуации", започна Ангелов.

"Тежи ни на всички нас, че сме с толкова точки на това място. Все пак да играеш в защита срещу толкова силен отбор е много трудно. Това ми дава надежди, че ще подобрим играта си".

"Вратарят ни е страхотно момче, което не спира да работи по цял ден. Беше се отказал от футбола и се записал да учи, но съдбата си знае работата и нищо не е случайно. Ние се учим, продължаваме да го правим и напредваме. Имаме сърцати момчета, които защитават с чест името на клуба и независимо колко пари взимат и са подценявани показват, че спортът е мъжество”, добави специалистът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА