Треньорът на Пирин Костадин Ангелов заяви, че наистина липсата на условия са причината да бъде отложено началото на зимната подготовка. Наставникът се надява на 10 януари ремонтът на съблекалните да приключи и футболистите да излязат за занимание. "Орлетата" се събират в 13:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

На срещата днес с футболистите му станало ясно, че никой от тях не напуска по собствено желание, а заради кризата в клуба. Затова Ангелов получил уверение, че дори на 10 януари по-голямата част от играчите да успеят да разтрогнат своите договори, ще се върнат обратно в отбора, при положение, че нещата в Пирин се стабилизират. Разбира се това не важи за Благой Макенджиев и Станислав Костов, които ще заиграят в двата родни гранда ЦСКА и "Левски".

"Рубиконът за Пирин е 14 януари, когато е общото събрание. Тогава ще стане ясно бъдещето на отбора", смята Костадин Ангелов, известен с прякора Лаптопа.

От 10 до 14 януари тренировките ще се водят предимно в Благоевград, след това ще се мисли за лагери. Ангелов сподели, че е подготвил селекция.

"Ако се намерят пари в Пирин ще дойдат доста добри футболисти, които ще помогнат на отбора да остане в "А" група. Набелязал съм играчи", заяви Костадин Ангелов. /БЛИЦ