Треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов заяви, че въобще не се вълнува от това дали тимът му ще остане в "А" група след поражението у дома с 0:1 от Черноморец. Загубата остави севлиевци на 14-ото място с актив от 13 точки, а следващият кръг на Видима предстои директен сблъсък с 15-ия Калиакра в Каварна.

"Не съм доволен от характера, който показват моите играчи. Първо си мисля, че характерите са им слаби, тъй като са израснали спокойно в добри семейства. Не са се сблъсквали с трудностите от живота. Моята работа е това - да ги накарам да разберат, че всичко става с много, много труд", сподели Ангелов след двубоя.

"Опитахме се да се противопоставим. Допуснахме една грешка при статично положение, а освен това не бяхме достатъчно спокойни и концентрирани при положенията, които имахме. Съжалявам, че изпуснахме да спечелим точки в този мач и допуснахме грешка, която ни лиши от победата. Нашият отбор в повечето време не показва висок характер, така че най-важното е да покажем самочувствието, което ни липсва. Точно това не ни стигна днес", добави Лаптопа.

"Ако си бяхме повярвали и се бяхме борили още по-настоятелно, резултатът щеше да бъде друг. Отново бъркаме много пред противниковата вратата. Липсва ни самочувствие пред гола. Работим върху този аспект, но все още бъркаме. Не ме вълнува дали ще останем, или ще изпаднем. Това се опитвам да набия в главата на играчите, които трябва да разберат, че всеки мач трябва да се играе за победа и да си извоюваш мястото в елита", каза още Ангелов.