Видима-Раковски ще се стреми да отстрани Светкавица от турнира за Купата на България. Севлиевският тим е домакин, а регламентът предвижда победителят да се излъчи в един мач, който е утре от 13:30 часа на стадион "Раковски". Двата отбора вече се срещнаха в двубой от "А" група, в който избраниците на Костадин Ангелов спечелиха с 1:0, а попадението вкара Александър Бранеков.

В групата на Видима за предстоящия мач ще попаднат и някои от юношите старша възраст, за да се избегне риска от пети жълт картон на футболисти, които са с по четири предупреждения. В неделя на избраниците на Костадин Ангелов предстои много важен мач срещу "Ботев" (Враца). Въпреки това, никой в Севлиево няма намерение да подценява мача за Купата с "мълниеносците" от Светкавица. Треньорът Костадин Ангелов не се плаши от съперника и заяви, че футболистите му излиза утре на терена единствено с мисъл за победа.

"Освен победа, всеки друг резултат ще бъде разочарование за нас. За да затвърдим развитието на отбора, трябва да показваме растеж във всеки един мач, а турнирът за Купата на България може да ни бъде от голяма полза. Ще се стремим към победа и отстраняване на Светкавица", коментира спецът, известен с прякора Лаптопа.

Мачът ще бъде ръководен от съдията Таско Тасков, с помощници Николай Ангелов и Иван Вълчев, всички от София. Четвъртият рефер е Георги Йорданов от Габрово.